Referanser

Statkraft - Maskinsal, Kvilldal kraftverk

Maskinsal ved Kvilldal kraftverk, Statkraft

Før og etterbilder 1:1 Utbytning av gamle lyskilder, armatur benyttet 21 stk 450W Frigg LED Ufo lyskaster XL med 60 lyspredning ble lysberegnet og installert med fint og godt resultat. Mål på maskinsal, 108x18x13m høyde. Produkt benyttet: 450W Frigg LED Ufo lyskaster XL

lumens-utelys-innelys

Boligbelysning

Vi har mange gode produkter til bolig, rehabliterings prosjekt, eller nybygg som på bildet her. Her er det benyttet 10W justerbar opp/ned lys ute, Inne er det benyttet downlight, garasje-bod og vaskerom mm. er det benyttet diverse avlange LED armaturer.

lysløype-ski-led-belysning-lumens-kleivane

Kleivane skisenter

Lysarmaturene i lysløypa var av den PCB holdige typen, som nå er byttet 1:1 til 60w LED lysarmatur. Fjellhug/Vereide IL har et flott skianlegg og - nå med store besparelser på strøm.

lumens-gatelys-total-leveranse-master-led-armatur

Veibelysning ved kysten

Prosjektlevering av LED gatelys og master for ny gate. Levering samlet av Loke LED Gatelys fra Lumens og master og fundament fra Vik Ørsta. Dokumentasjon og prosjektering utført for kunde inkluderer lysberegning for tilfredsstillelse av lyskrav samt vindlast beregning på mastene.

lumens - led belysning mongstad industri

Lagerhall, Mongstad​

Ny LED-belysning til større lagerhall på Mongstad med krav om Em>200lux. Løsning blev montering av 27stk 200w UFO LED High Bay monteret i 15m høyde med 90° spredningsvinkel. Høy energieffektivitet gir store besparelser på strømmen sammenlignet med den tradisjonelle belysning. Flott resultat med behagelig lys i 4000K, som gjør hallen god å jobbe i.

lumens - tell frisør

Tell frisør, Bergen

Tell frisør, Bergen Panelbilder med sol og blå himmel sikrer sommer året rundt i salongen. Samtidig gir det gode lyset de ansatte gode arbeidsforhold i. Her kan styrke på panelene bestilles fra 3000K til 5400K. Den gode og varme atmosfæren gir kundene en ekstra god opplevelse når de besøker salongen. Bergens Tidende – Her er det alltid sol i Bergen

lumens- quietpod led belysning (Large)

Quietpod, diverse

Infinity downlights med varmt lys sikrer en god og behagelig stemning i slike miljøer. Viktig med god belysning for å få den rette stemning i lokalet, og mulighetene med Infinity downlight serien gir mange muligheter for å sikre det ønskede resultat.

lumens ons stavanger - prosjekt stand (Large)

Messestand ONS, Stavanger

Lys på messe kan optimere inntrykk og stemning, og det er med til å fremme profileringen av både bedrift og produkt. Panelbilder kan gi atmosfære og oppmerksomhet, samtidig som lys generelt kan skape stemninger. På standen for kunde ble der skapt stemning med flere forskjellige typer LED strips.

panelbilder, avinor flyplass

Avinor, Sandane

Et anderledes og kreativt konferanserom kan skapes med lys og panelbilder. Her levert i en løsning til Avinor med flere panelbilder forbundet både på vegg og loft. Bilde med lokalt motiv valgt av Avinor, det er kun fantasien setter grensen her.

firda vgs lumens fasadelys - montert av firda elektro

Firda Videregående skule

Lys til utebruk kan løse et konkret behov samt skape stemning. Mange typer produkter i IP65 eller bedre kan velges til dette. Her vises fasadebelysning til Firda Videregående Skole med 60W LED lyskaster

Scroll to top